Home

Contact

Lenk-company

Webdesign

Design is het proces van het verzamelen van ideeën en het esthetisch arrangeren en implementeren ervan, geleid door bepaalde principes voor een specifiek doel. Webontwerp is een vergelijkbaar proces van creatie, met de bedoeling om de inhoud op elektronische webpagina's te presenteren, waartoe de eindgebruikers via internet toegang hebben met behulp van een webbrowser.

Elementen van webontwerp

Webontwerp gebruikt veel van dezelfde belangrijke visuele elementen als alle soorten ontwerpen, zoals:

  • Lay-out
  • Kleur
  • Afbeeldingen
  • Lettertypen
  • Inhoud
Wij zorgen hiervoor!

Websites

Succesvolle marketingsites zijn ontworpen om het verkeer te vergroten, betrokkenheid te stimuleren en bezoekers te converteren. Het ontwerpteam van Lenk-company transformeert uw marketingdoelen in een geoptimaliseerde marketingsite die de impact van uw merk maximaliseert.

Design Service

Responsive (verschillende devices)

Vindbaarheid

Beheer door Lenk-company

e-Commerce websites

e-Commerce websites richten zich op georganiseerde productcatalogi, eenvoudige toegang tot accounts en winkelwagentjes die gemakkelijk te gebruiken zijn. Onze ontwerpers werken met u samen om ervoor te zorgen dat bezoekers een naadloze winkelervaring ervaren en loyale klanten worden.

Design Service

Integratie met o.a. Backoffice/CRM

(In)planningsmodule

Beheer door Lenk-company

Web content

De woorden vormen de kern van hun ervaring en een sleutelfactor in uw succes.  Helpen ze bij het rangschikken? Inspireren en motiveren ze de bezoekers om actie te ondernemen?
Of vallen ze plat, egocentrisch en gewoon. Design plus schrijven staat voor kwaliteit.

Copyright © 2010-2018 | Lenk-company - Oostzaan | Geregistreerd KVK - Amsterdam